Rivstarta ditt Office 365 användande

med Office 365

3 filmer

Ska ni rulla ut Office 365 i er organisation? Har ni haft det ett tag men inte sett någon förändring i arbetssätt? Den här serien är till för att skapa förståelse för vad Office 365 handlar om och ge användare en snabb överblick av de olika komponenterna.

Se filmerna

Förbättra ert samarbete

med TeamsPlanner

3 filmer

Office 365 erbjuder en rad olika applikationer för arbetsgrupper att förbättra sitt samarbete. In den här serien får användarna lära sig hur Microsoft Teams i Office 365 gör det lättare att jobba tillsammans genom att samla en rad innovativa samarbetsverktyg  på en och samma plats.

Se filmerna

Jobba smartare med dokument

med OneDrive for BusinessSharePoint

5 filmer

För att få ut det fulla värdet av Office 365 är det en förutsättning att användare sparar sina dokument i molnet. Det kan man göra på två sätt i Office 365 - i OneDrive för företag eller SharePoint. I den här Storyals serien får användare lära sig när de ska använda vad och se hur de olika tjänsterna möjliggör ett mer flexibelt arbetssätt.

Se filmerna

Tygla din inkorg

med OutlookTo Do

3 filmer

Trots att Office 365 introducerar en rad nya, innovativa kommunikationssätt, är e-post fortfarande det främsta medlet för intern och extern kommunikation i många organisationer. I den här Storyals serien får användare lära sig hur man på ett mer effektivt sätt kan använda Outlook på olika enheter för bättre e-posthantering.

Se filmerna

Få digital ordning och reda

med OneNote

3 filmer

Att kunna spara information digitalt i molnet och ha tillgång till den när som helst är en självklarhet för många idag . Men om informationen inte är strukturerad på ett bra sätt, blir det snarare en börda att hitta och hålla koll på allt. I den här Storyals serien får användarna lära sig att använda OneNote för att få digital ordning och reda.

Se filmerna

Nå ut med ditt budskap

med SwayPowerPoint

5 filmer

Office 365 erbjuder ett flertal applikationer du kan använda dig av för att skapa målande berättelser och nå ut med ditt budskap. In den här Storyals serien får användarna lära sig hur de mer effektivt kan använda PowerPoint och Sway för att skapa och dela sitt budskap och Forms för att följa upp.

Se filmerna

Jobba tryggt med Office 365

med Microsoft Authenticator

2 filmer

Office 365 ger dig mycket flexibilitet, men denna flexibilitet öppnar också upp för en ny typ av säkerhetshot. Om ditt konto inte är säkert, innebär det en risk för hela organisationen. I den här serien får du en bättre förståelse för hur cyberbrottslingar kan få tillgång till ditt konto och vägledning i hur du kan skydda ditt Office 365-konto.

Se filmerna

Ta kontakt och nå snabbare resultat

med Skype for Business

4 filmer

Skype för företag fortsätter att vara det primära sättet för många organisationer att chatta och ha möten online. I den här Storyals serien får användare se hur Skype for företag kan användas mer effektivt för att nå snabbare resultat.

Se filmerna

Vad kostar det?

Lär dig mer om våra olika tjänster och se vad en prenumeration kostar.

Priser