Utbildningsprodukter för team och organisationer

Med Storyals utbildningsprodukter får organisationer modern och kontinuerlig kompetensutveckling inom nya digitala arbetssätt och digitala verktyg i Microsoft 365. Personalen får tillgång till Storyals unika kurser, där de får den kunskap de behöver för att jobba effektivt i den digitala arbetsplatsen på Microsoft 365. Kurserna fokuserar utgår från verkliga arbetssituationer och rekommenderade arbetssätt med hjälp av digitala verktyg. För att öka förståelsen och stärka inlärningen innehåller varje kurs frågor på innehållet. När man avklarat kursen får man ett certifikat på sina nya kunskaper.

Storyals utbildningsprodukter kommer med olika funktioner och tekniska specifikationer. Beroende på vad som passar bäst i er organisation väljer ni någon av våra fyra produkter – Storyals WorkplaceBuddy, Storyals Lite, Storyals Pro eller Storyals LMS365*.

 

 

*Storyals är också återförsäljare av renodlade LMS365 (utan Storyals utbildningsmaterial). Kontakta oss för mer info.


Storyals WorkplaceBuddy

Storyals WorkplaceBuddy kombinerar det bästa från e-learning, chattbot-teknik och produktivitetscoachning i en modern och engagerande utbildningsupplevelse, tillgänglig direkt i Microsoft Teams.

Storyals WorkplaceBuddy är framtagen för företag som vill ha ett enkelt och effektivt sätt att förse personalen med kontinuerlig kompetensutveckling i digitala arbetssätt och verktyg. Denna plug-and-play Microsoft Teams app gör lärande tillgängligt on-demand i den egna digitala arbetsplatsen.

 

MER INFO


Storyals Lite

Storyals Lite är det bästa alternativet om ni snabbt och enkelt vill erbjuda personalen kontinuerlig digital kompetensutveckling i användandet av Microsoft 365, direkt via ert Intranät på SharePoint Online.

Storyals Lite installeras i er egna miljö som en färdigpaketerad kommunikationswebbplats i SharePoint,  med kontinuerligt uppdaterat innehåll. Personalen får strukturerad vägledning i användandet av de många Microsoft 365 verktygen genom Storyals storybaserade kurser. I de noggrant planerade kurserna får man lära sig använda moderna digitala verktyg i verkliga arbetssituationer. Varje kurs innehåller en quiz där man får testa sina kunskaper. Efter avklarad kurs belönas man med ett certifikat. Utöver de story-baserade kurserna från Storyals får personalen också tillgång till video-baserade produktguider via Microsoft 365 learning pathways.  

MER INFO


Storyals Pro

Storyals Pro är det självklara valet om ni letar efter en modern utbildningsprodukt för att aktivt driva ett förändrat arbetssätt och jobba mer effektivt med verktyg och program i Microsoft 365.

Storyals Pro kommer med den prisbelönta lärplattformen LMS365. Med Storyals Pro kan ni tilldela Storyals kurser till specifika medarbetare eller team, sätta deadlines och automatiska påminnelser. Användare ser de tilldelade kurserna i en personlig intrumentpanel och kan komma åt materialet från en rad olika plattformar – SharePoint, Microsoft Teams eller via en dedikerad app i mobilen. Man får påminnelser via e-post när en deadline för en kurs närmar sig och personliga certifikat när de avslutat varje kurs.  Chefer kan följa lärandet av sina medarbetare och detaljerade rapporter för uppföljning är tillgängligt via administratörsportalen. I Storyals Pro får ni tillgång till den rika funktionaliteten av LMS365 uteslutande för Storyals utbildningsmaterial. 

MER INFO


Storyals LMS365

Storyals LMS365* ger er tillgång till Storyals unika kurser med inspirerande storybaserade tutorials som effektivt driver digital transformation. Det ger er också maximalt värde av utbildningsplattformen LMS365 och full funktionalitet för att skapa och lägga upp egna kurser.

Ta vara på medarbetarnas kompetens och bygg en intern utbildningsportal med egna kurser i LMS365. I kursverktygen i LMS365 drar man enkelt över element från PowerPoint, Word och Microsoft Stream för att skapa kurser, spela in möten i Microsoft Teams eller lägga till färdiga utbildningar i SCROM och AICC-format. Med Storyals LMS365 kan organisationer både säkra den interna kompetensutvecklingen, jobba smartare och skapa en kultur som premierar fortsatt lärande.

*Storyals är också återförsäljare av renodlade LMS365 (utan Storyals utbildningsmaterial) Kontakta oss för mer info. 

MER INFO