Storybaserade utbildningslösningar

Investera i en unik utbildningstjänst som kostnadseffektivt utbildar alla medarbetare i hur man effektivt använder de dynamiska verktygen i Microsoft 365. Få tillgång till vårt unika storybaserade utbildningsmaterial, digital handledning och praktiska exempel på hur de många digitala verktygen kan användas för att jobba smartare. Det självklara valet för att bygga och höja den digitala kompetensen inom hela eller delar av organisationen. Våra utbildningslösningar är utformade för organisationer och team med minst 50 användare i Microsoft 365.

Storyals utbildningslösningar finns i tre olika paketeringar:

  • Storyals Lite
  • Storyals Pro
  • Storyals LMS365

LÄS MER


Coach-ledda träningsprogram

Våra coach-ledda träningsprogram är baserat på Storyals unika utbildningsmaterial och utformade av ledande produktivitetsexperter. Vi har program som passar för både enskilda individer, team och hela organisationer. Utbildningarna handleds av erfarna instruktörer direkt via Microsoft Teams och pågår mellan 2-12 veckor vid sidan av ditt vanliga arbete.  Flexibelt och effektivt lärande när det är som bäst!

LÄS MER


Digitala adoption workshops

Storyals adoptionsexperter hjälper er med planering och genomförande av digital adoption och förändringsarbete inom organisationen. Låt Storyals adoptionsexperter hjälpa er med hållbar planering och effektivt genomförande för digitalt förändingsarbete och  kompetensutveckling. Boka en workshop för era digitala beslutsfattare och få hjälp att identifiera utmaningar, se möjligheter, och optimera det digitala förändringsarbetet inom organisationen.

LÄS MER