Story-baserade utbildningslösningar

Storyals Pro

Storyals Pro är det bästa alternativet om er organisation letar efter en modern lösning för att driva ett förändrat arbetssätt och effektivt nyttjande av Office-apparna i Microsoft 365. Med Storyals Pro kan ni tilldela Storyals serier till utvalda individer eller grupper, sätta deadlines och automatiska påminnelser. Användare ser de tilldelade serierna i en personlig instrumentpanel och kan komma åt materialet från en rad olika ställen – via SharePoint, via Microsoft Teams eller via en dedikerad app på mobilen. Användare får påminnelser via e-post när en deadline för en utbildningsserie närmar sig och personliga certifikat när de avslutat varje serie. Detaljerade rapporter som visar användarnas status och resultat kan laddas ner via Excel, eller presenteras i visuellt via via Power BI. Storyals Pro finns tillgänglig via Microsoft AppSource – du hittar den här.

Storyals Lite SWE | © Storyals

Storyals Lite

Storyals Lite är det bästa alternativet om din organisation snabbt och enkelt vill erbjuda era medarbetare möjligheten att öka sin produktivitet i användandet av Office-apparna i Microsoft 365. Storyals Lite installeras i er egen Microsoft 365 miljö som en färdigpaketerad SharePoint-baserad kommunikationswebbplats med kontinuerligt uppdaterat innehåll. Utöver de inspirerande och dramatiserade filmerna Storyals tillhandahåller, får användare dessutom tillgång till produktbaserat utbildningsmaterial från Microsoft via Microsoft 365 learning pathways.

Storyals erbjuder användare vägledning i det stora utbudet av Office-appar i Microsoft 365 genom ett antal olika videoserier. I de olika serierna får användare lära sig mer om hur de olika Office-apparna kan användas i verkliga arbetssituationer för att jobba smartare. Er organisation kan välja vilka serier era användare skall ha tillgång till, baserat på er strategi för nyttjande. För att ytterligare stärka förståelsen innehåller varje serie ett antal frågor som användaren får besvara för att testa sin kunskap. När man gått igenom en hel serie belönas man med ett certifikat. Storyals Lite finns tillgänglig via Microsoft AppSource – du hittar den här.

boka en GRATIS demo

Konsulttjänster inom adoption

Digitalt Community Gym

Behöver din organisation hjälp att öka produktiviteten och bygga digitala muskler för ett effektivt nyttjande av Office-apparna i Microsoft 365? Med Storyals Digitala Community Gym få ni tre månaders dedikerad vägledning av våra produktivitetsexperter – anpassat för er och i era egna Microsoft-miljöer. Era Teams-användare får lära sig allt de behöver för att kunna nyttja Office-apparna i Microsoft 365 på ett effektivt sätt. Det Digitala Community Gymmet sätts upp i Microsoft Teams och användarna tas med på en guidad resa genom Microsoft 365 med hjälp av Storyals skräddarsydda material. Utöver vårt unika videobaserade utbildningsmaterial erbjuder gymmet två instruktörsledda djupdykningar i Office-apparna tillsammans med en av Storyals produktivitetsexperter. Dessa är öppna för alla inom organisationen. Sessionerna spelas in och läggs upp i kanalen på Teams för alla som vill lyssna i efterhand.

Storyals-Community-Gym | © Storyals

Under hela tremånadersperioden i Community Gymmet kan användarna ställa ett obegränsat antal frågor om hur man arbetar smartare med hjälp av de olika apparna. Användarna får själva erfara hur Microsoft Teams används för att effektivisera kommunikation och samarbete, samt får kontinuerliga rekommendationer och tips på hur man nyttar Office-apparna på bästa sätt. För att få tillgång till det Digitala Community Gymmet krävs det att man har en prenumeration på Storyals Pro eller Storyals Lite.

LÄS MER

Digitalt Bootcamp för Champions

Vill du sätta delar av personalen på bootcamp och försäkra dig om att de bygger sina digitala muskler inom Microsoft 365? Borde ledningen börja använda Microsoft Teams? Eller vill ni bygga ett team av champions som kan agera föregångare inom organisationen? Oavsett vilket är Storyals Digitala Bootcamp för Champions det som gäller för er!

Vårt Digitala Bootcamp för Champions är ett tremånaders kompetenshöjande träningsprogram via Microsoft Teams med en av Storyals produktivitetsexperter. Användarna får tillgång till handledning av våra instruktörer, Storyals högkvalitativa utbildningsserier, uppgifter, quiz och certifikat, samt personlig produktivitetscoachning. Under hela perioden kan användarna ställa ett obegränsat antal frågor, samt få rekommendationer och tips på hur man arbetar smartare med Office-apparna i Microsoft 365. För att få tillgång till vårt Digitala Bootcamp krävs det att man har en prenumeration på Storyals Pro eller Storyals Lite.

Storyals-Boot-Camp | © Storyals

Man kan genomgå ett Digitalt Bootcamp för Champions som ett helt fristående program. Men vi rekommenderar att bootcampet genomförs i samband med att man också sätter upp ett Storyals Community Gym och använder sina champions som ”tränare” i gymmet.

LÄS MER

Microsoft Teams Adoption Workshop

girl pose 07 - with Teams icon | © Storyals AB

Behöver ni hjälp med adoption av Microsoft Teams och Microsoft 365? Storyals erbjuder en Microsoft Teams och Microsoft 365 Adoption Workshop där en av våra produktivitetsexperter vägleder er genom processen och hjälper till att utforma en strategi som passar just er organisation. Har ni mer än 1000 Teams-användare kan ni få workshopen finansierad av Microsoft.

LÄS MER