Teams-app för kompetensutveckling direkt i din digitala arbetsmiljö

Storyals WorkplaceBuddy kombinerar det bästa från e-learning, chattbot-teknik och produktivitetscoachning i en modern och engagerande utbildningsupplevelse tillgänglig direkt i Microsoft Teams. Produkten är framtagen för företag som vill ha ett enkelt och effektivt sätt att förse personalen med kontinuerlig kompetensutveckling i digitala arbetssätt och verktyg.

 

 

SWPB chat view | © Storyals

Obegränsad tillgång till Storyals kurser i digitala arbetssätt

Användare får obegränsad tillgång till Storyals unika kursutbud, samt Microsofts egna produktguider i Microsoft Learning Pathways, direkt via Microsoft Teams. Alla Storyals kurser bygger på noggrant framtaget videomaterial och storybaserade tutorials, som vägleder användarna i hur man på bästa sätt använder de olika digitala verktygen i Microsoft 365.

SWPB dashboard | © Storyals

Ställ frågor till din egen digitala produktivitetscoach

Baserat på modern chattbot-teknologi förser Storyals WorkplaceBuddy era anställda med en egen digital produktivitetscoach, tillgänglig direkt från Microsoft Teams. Anställda kan ställa frågor till den digitala produktivitetscoachen Stella och får svar direkt. Hon ger också rekommendationer på hur man använder olika digitala verktyg på bästa sätt, samt ger förslag på relevanta kurser och vidare utbildning på området. Om Stella inte kan svara på en fråga skickas den vidare till Storyals verkliga produktivitetscoacher som återkommer med svar. Än så länge finns Storyals WorkplaceBuddy bara på engelska.

SWPB gif | © Storyals

 

Boka individuell coachning med en verklig produktivitetsexpert

Via Teams-appen kan användare boka individuell coachning med en verklig produktivitetsexpert och få dedikerad tid och hjälp.

SWPB book coaching | © Storyals

 

Kontakta oss om du vill veta mer om Storyals WorkplaceBuddy. 

 kontakta oss