Hitta nya digitala arbetssätt

med Microsoft 365

3 filmer

Ska ni rulla ut Microsoft 365 (Office 365) i er organisation? Har ni haft det ett tag men inte sett någon förändring i arbetssätt? Då är det den här serien ni ska börja med.

Se filmerna

Kommunicera mer effektivt online

med Microsoft Teams

3 filmer

Har er organisation börjat använda Microsoft Teams? Behöver ni hjälp att få grepp om hur man på bästa sätt nyttjar chatt-verktyget, gruppchatter, notifikationer och håller online-möten? Den här serien är perfekt för användare som vill lära sig kommunicera mer effektivt via Microsoft Teams.

Se filmerna

Förbättra ert samarbete

med Microsoft Teams och Planner

3 filmer

Vill ni öka effektiviteten och underlätta samarbeten på arbetsplatsen? Då ska ni introducera Microsoft Teams. I den här serien får användarna den kunskap de behöver för att på ett adekvat sätt kunna navigera på plattformen och sätta upp teams och kanaler. Vi visar hur man kan använda teams i Microsoft Teams för att effektivisera samarbete och optimera resultat.

Se filmerna

Led interaktiva möten online

med Microsoft Teams

3 filmer

För många har onlinemöten mer eller mindre blivit en norm idag. Att effektivt kunna använda Microsoft Teams för att leda interaktiva möten med ditt team oavsett varifrån man jobbar, och att kunna genomföra professionella möten med externa mötesdeltagare är en viktig färdighet i dagens digitala arbetsplats. Den här serien kommer användarna lära sig hur man leder effektiva möten online.

Se filmerna

Jobba smartare med dokument

med OneDrive för företag och SharePoint

5 filmer

För att få ut det fulla värdet av Microsoft 365 (Office 365) är det en förutsättning att användare sparar sina dokument i molnet. Det kan man göra på två sätt i Microsoft 365 - i OneDrive för företag eller SharePoint. I den här serien får användare lära sig när de ska använda vad och se hur de olika tjänsterna möjliggör ett mer flexibelt arbetssätt.

Se filmerna

Tygla din inkorg

med Outlook och To Do

3 filmer

Trots att Microsoft 365 introducerar en rad nya, innovativa kommunikationssätt, är e-post fortfarande det främsta medlet för intern och extern kommunikation i många organisationer. I den här serien får användare lära sig hur man på ett mer effektivt sätt kan använda Outlook på olika enheter för bättre e-posthantering.

Se filmerna

Få digital ordning och reda

med OneNote

3 filmer

Att kunna spara information digitalt i molnet och ha tillgång till den när som helst är en självklarhet för många idag . Men om informationen inte är strukturerad på ett bra sätt, blir det snarare en börda att hitta och hålla koll på allt. I den här Storyals serien får användarna lära sig att använda OneNote för att få digital ordning och reda.

Se filmerna

Nå ut med ditt budskap

med Sway och PowerPoint

5 filmer

Microsoft 365 (Office 365) erbjuder ett flertal applikationer du kan använda dig av för att skapa målande berättelser och nå ut med ditt budskap. In den här Storyals serien får användarna lära sig hur de mer effektivt kan använda PowerPoint och Sway för att skapa och dela sitt budskap och Forms för att följa upp.

Se filmerna

Kom igång med Storyals idag!

Kontakta oss för mer info om våra produkter och få ett kostnadsförslag.

Kontakta oss