Storyals LMS365 erbjuder en modern lärplattform med funktioner för att aktivt hantera och följa upp lärandet inom hela eller delar av organisationen. Produkten består av Storyals utbildning, levererat tillsammans med det danska learning management systemet LMS365.

Storyals är officiell återförsäljare av danskägda LMS365. Om ni bara vill ha den renodlade versionen av LMS365, kontakta oss för mer info och prisuppgift.

Hantera all organisationsutbildning i en enda plattform

Med Storyals LMS365 kan ni nyttja den fulla funktionaliteten av LMS365 för att hantera all er utbildning. Oavsett om det gäller en klassrumsutbildning om företagsvärderingar, ett webbinarium om hälsa och säkerhet, eller en onlinekurs i hur man jobbar smartare med Microsoft 365, kan ni hantera det i en enda lärplattform. Bjud in enskilda medarbetare eller hela användargrupper till kurser – oavsett om dessa är skapade av Storyals, eller er själva. Konfigurera förfallodatum, påminnelser, och giltighetsdatum för certifikat för att gå hand i hand med er utbildningsstrategi och era produktivitetsmål.

Personliga instrumentpaneler

Användare kommer enkelt åt sitt lärande via en personlig instrumentpanel där de kan se vilka kurser de blivit tilldelade, när de förfaller och när de avslutats. Chefer kan få en överblick över lärandet av sina direktrapporterande i samma instrumentpanel.

Integration i Microsoft Teams

Med Storyals LMS365 kan användare komma åt all utbildning direkt från Microsoft Teams genom LMS365 Teams-appen.

Tillgängligt på olika digitala enheter

Genom LMS365-appen kan användare komma åt Storyals utbildningar när som helst och från olika digitala enheter

Detaljerade rapporter

Genom att använda Microsoft Power BI kan användare med rätt behörighet få en detaljerad rapport och uppföljning på lärandet inom organisationen.

Tilläggstjänster

  • Flexibel bindningstid: Välj mellan 1 och 3 års bindningstid.
  • Premium: Varumärkesanpassning av instrumentpanel och kursmaterial (logotyp, färger och videomiljöer)
  • Skräddarsytt kursmaterial: Videomaterial innehållande er egen personal och arbetsmiljöer.
  • Flera språk: Lägg till undertexter på olika språk. (Välj mellan engelska, svenska, franska, tyska, spanska, nederländska, italienska, polska, portugisiska och arabiska)

 LÄGG TILL UTBILDNINGSPROGRAM           KONTAKTA OSS