Storyals LMS365 erbjuder en modern utbildningsportal, med kraftfulla verktyg för att aktivt kommunicera och följa upp på lärandet. Vi är även återförsäljare av LMS365 om ni är intresserade av en renodlad version av LMS365. Kontakta oss i så fall för mer info och prisuppgift.

Hantera all organisationsutbildning i en enda plattform

Med Storyals LMS365 kan ni nyttja den fulla funktionaliteten av LMS365 för att hantera all er utbildning. Oavsett om det gäller en klassrumsutbildning om företagsvärderingar, ett webbinarium om hälsa och säkerhet, eller en onlinekurs i hur man jobbar smartare med Microsoft 365, kan ni hantera det i en enda lärplattform. Bjud in enskilda medarbetare eller hela användargrupper till kurser – oavsett om dessa är skapade av Storyals, eller er själva. Konfigurera förfallodatum, påminnelser, och giltighetsdatum för certifikat för att gå hand i hand med er utbildningsstrategi och era produktivitetsmål.

Personliga instrumentpaneler

Användare kommer enkelt åt sitt lärande via en personlig instrumentpanel där de kan se vilka kurser de blivit tilldelade, när de förfaller och när de avslutats. Chefer kan få en överblick över lärandet av sina direktrapporterande i samma instrumentpanel.

Integration i Microsoft Teams

Med Storyals LMS365 kan användare komma åt all utbildning direkt från Microsoft Teams genom LMS365 Teams-appen.

Kom åt utbildning vart du än befinner dig via mobilappen

Genom att nyttja den mobila LMS365 appen kan användare även komma åt all utbildning oavsett vart de befinner sig – på vilken enhet som helst.

Rika rapporter över lärandet

Genom att använda Microsoft Power BI kan användare med rätt behörighet få en bred inblick i utbildningsutvecklingen inom organisationen.