Utbildningskoncept för team och organisationer

Användare får direkt tillgång till våra unika videoserier, baserade på verkliga situationer, där vi går igenom de olika digitala verktygen och apparna i Microsoft 365. Varje serie innehåller hög-kvalitativa utbildningsfilmer, story-baserade video-tutorials,  och praktiska exempel på hur de många verktygen används på bästa sätt. Serierna avslutas med frågebatterier som ytterligare förstärker inlärningen. När man är klar belönas man med ett certifikat som bevis på att man avslutat utbildningsserien.

Välj den lösning som passar just er organisation bäst – Storyals Lite, Storyals Pro eller Storyals LMS365*.

*Storyals är också återförsäljare av renodlade LMS365 (utan Storyals utbildningsmaterial). 


Storyals Lite

Storyals Lite är det bästa alternativet om ni snabbt och enkelt vill erbjuda medarbetarna en lösning för kontinuerlig digital kompetensutveckling, och möjligheten att öka sin produktivitet i användandet av Office-apparna i Microsoft 365.

Storyals Lite installeras i er egen Microsoft 365 miljö som en färdigpaketerad kommunikationswebbplats i SharePoint med kontinuerligt uppdaterat innehåll. Medarbetare får vägledning i det stora utbud Office-appar i Microsoft 365 genom ett antal story-baserade utbildningsserier. De får också tillgång till produktbaserat utbildningsmaterial via Microsoft 365 learning pathways. I de olika utbildningsserierna får man lära sig mer om hur Office-apparna kan användas i verkliga arbetssituationer. Ni väljer själva vilka serier medarbetarna får tillgång till så att det är i linje med er digitala strategi. Varje utbildningsserie innehåller ett eller flera quiz där användarna får testa sina kunskaper. När man gått igenom en hel utbildningsserie belönas man med ett certifikat.

Få ett smakprov på Storyals Lite nedan:

MER INFO


Storyals Pro

Storyals Pro är det självklara alternativet om ni letar efter en modern lösning för att aktivt driva ett förändrat arbetssätt och effektivt nyttjande av Office-apparna i Microsoft 365.

Med Storyals Pro kan ni tilldela Storyals utbildningsserier till utvalda individer eller grupper, sätta deadlines och automatiska påminnelser. Användare ser de tilldelade utbildningsserierna i en personlig intrumentpanel och kan komma åt materialet från en rad olika plattformar – SharePoint, Microsoft Teams eller via en dedikerad Storyals-app i mobilen. Användare får påminnelser via e-post när en deadline för en utbildningsserie närmar sig och personliga certifikat när de avslutat varje serie. Detaljerade rapporter som visar användarnas status och resultat kan exporteras som Excel eller presenteras visuellt i Power BI.

Få ett smakprov på Storyals Pro nedan:

MER INFO


Storyals LMS365

Storyals LMS365* ger er tillgång till Storyals unika utbildningsserier med inspirerande storybaserade tutorials som effektivt driver digital transformation. Det ger er också maximalt värde av utbildningsplattformen LMS365 och full funktionalitet för att skapa och lägga upp egna kurser.

Ta vara på medarbetarnas kompetens och bygg en intern utbildningsportal med egna kurser i LMS365. I de dynamiska kursverktygen i LMS365 drar man enkelt över element från PowerPoint, Word och Microsoft Stream för att skapa kurser, spela in möten i Microsoft Teams eller lägga till färdiga utbildningar i SCROM och AICC-format. Med Storyals LMS365 kan organisationer både säkra den interna kompetensutvecklingen, jobba smartare och skapa en kultur som premierar fortsatt lärande.

Få ett smakprov på Storyals LMS365 nedan:

*Storyals är också återförsäljare av renodlade LMS365 (utan Storyals utbildningsmaterial). 

MER INFO