Webinar

För många organisationer var digitalt lärande redan en del av vardagen, men när pandemin slog till blev det ett livsnödvändigt redskap för att snabbt nå ut med kunskap till många medarbetare samtidigt.

I detta webinar som hölls 18 november 2020, delade vi av oss av praktiska tips och verkliga exempel på hur man kan använda Microsoft Teams och LMS365 för att skapa levande och kostnadseffektiva utbildningsprogram. 

Webinaret leddes av Storyals grundare och produktivitetsexpert Ulrika Hedlund. Hon fick sällskap av kolleger och representanter från Microsoft och ELEARNINGFORCE för att svara på alla möjliga frågor. Dessutom bjöds vi alla på en glad överraskning när en av deltagarna får Växjö Kommun helt spontant delade sin skärm och visade oss deras ”Utbildningsportal” byggd på LMS365. 

Webinariet är värdefullt för alla som jobbar med kompetensutveckling eller liknande områden.
Se det inspelade webinariet nedan:

 

Workshop för digitalt lärande

För att hjälpa er att ta steget vidare i ert digitala lärande och prova på LMS365 vill vi gärna erbjuda er något särskilt. Vi har tagit fram en workshop där ni får vägledning och hjälp att identifiera olika behov och ta fram en plan för hur ni skulle kunna använda LMS365 och Teams för att lyckas med digitala utbildningar. Workshopen kan i vissa fall finansieras av Microsoft. 

Hör av dig till oss om du är intresserad och vill veta mer genom att skicka ett meddelande till hej@storyals.se.

JAG VILL VETA MER