Detta event är kostnadsfritt och sker i samarbete med Microsoft och vänder sig till dig som jobbar i en organisation som använder Microsoft 365. Eventet hålls som ett webbinarium via Microsoft Teams.  

Har du som chef bra koll på hur du effektivt kan använda Teams för att kommunicera, dela information, utbilda din personal och nå era mål? Microsoft Teams är inte bara en applikation för möten och chatt, utan en plattform för hela din digitala arbetsplats.

Den här workshopen vänder sig till dig som är chef eller projektledare som vill jobba smartare med de många verktyg som finns tillgängliga i Microsoft Teams, exempelvis Planner och Viva Learning. Men också hur ni kan strukturera det gemensamma arbetet med hjälp av smarta funktioner i plattformen.

Ulrika and Joakim Linghall

Ulrika Hedlund, VD och grundare av Storyals, och internationellt erkänd expert på Microsoft 365, och Joakim Linghall, Enterprise Sales Lead Retail & Consumer Goods på Microsoft, delar öppet med sig av både framgångsfaktorer och skräckexempel på hur Microsoft Teams kan användas inom olika arbets- och ledningsgrupper.

 

Det här webbinariumet sker i samarbete med Microsoft.
Antalet platser är begränsat så anmäl dig idag!

ANMÄL DIG HÄR!