Webbinarium

Att öka den digitala kompetensen är idag en nödvändighet för alla organisationer. Inte bara för att vara konkurrenskraftiga, utan för att överleva. Hur gör man för att säkra kompetensutvecklingen och skapa trygga användare?

I detta webbinarium, som hölls den 13 januari, 2021, får du lära dig mer om hur moderna utbildningslösningar för Microsoft 365 möjliggör kontinuerligt lärande, direkt i Microsoft Teams. Webinariumet leds av Storyals grundare Ulrika Hedlund. Gäst är Martin Wallgren, CIO på Gulf Agency Company (GAC), ett svensktägt logistikföretag med anställda från hela världen. Hör hur de implementerat proaktiva IT- och utbildningslösningar för att säkra den digitala kompetensen. Joakim Linghall, Customer Success Manager på Microsoft Sverige delar också i mötet och svarar på frågor. Ta del av utmaningar och möjligheter, samt konkreta tips och goda exempel.

Webbinariumet är värdefullt för dig som jobbar med digital kompetensutveckling och /eller IT-frågor.

Du hittar det inspelade webbinariumet nedan:

 

Ulrika Hedlund

Produktivitetsexpert & grundare av Storyals

Utsedd av Microsoft som en av världens främsta tech-visionärer och utvald som rådgivare till Microsoft ledning via deras Microsoft Regional Director program.

 

Martin Wallgren

CIO på Gulf Agency Company (GAC)

Martin har en spännande karriär med erfarenheter från både Sverige och internationella organisationer. En modern CIO som lyckas förankra värdet av modern IT.

Joakim Linghall

Joakim Linghall

Customer Success Leader på Microsoft Sverige

Joakim leder ett team av Customer Success Managers med fokus på Modern Work. De jobbar aktivt med att hjälpa organisationer få ut mer av Microsoft 365.