Detta event är kostnadsfritt och sker i samarbete med Microsoft och vänder sig till dig som jobbar i en organisation som använder Microsoft 365. Eventet hålls som ett webbinarium via Microsoft Teams.  

Den digitala arbetsplatsen är ett faktum för alla som jobbar i en kontorsmiljö. Nu är det dags för all personal, även de som inte jobbar framför en dator, att också de inkluderas i det digitala arbetslivet. 

Oavsett om du jobbar inom servicesektorn, detaljhandeln, tillverkningsindustrin eller med logistik och transport, så möjliggör Microsoft 365 ett helt nytt sätt för era frontline workers att jobba digitalt. Hur kan exempelvis personalen i en butik kommunicera mer effektivt med varandra med hjälp av Microsoft Teams telefonifunktioner? Och hur kan personalen på verkstadsgolvet jobba smartare ihop med hjälp av olika appar i Teams?

Välkommen till detta inspirerande webbinarium där du får nya insikter i hur de många verktygen i Microsoft 365 för frontline workers och hur kan användas i olika scenarier, samt hur ni kan göra för att nå ut och utbilda den här personalstyrkan.

Lyssna till Ulrika Hedlund, VD och grundare av Storyals och internationellt erkänd expert på Microsoft 365, och Daniel Pärlfjärd, Senior Collaboration Advisor på Telia.

Det här webbinariumet sker i samarbete med Microsoft. Det finns endast ett begränsat antal platser så registrera dig redan idag!

 

ANMÄL DIG HÄR!