Exklusivt virtuellt workinar med ledande experter inom digitalt ledarskap och virtuella team!

Ulrika Hedlund och Theresa Sigillito Hollema, ledande experter på digitalt ledarskap och virtuella team

Tycker du att det är krångligt att leda ditt team på distans? Att det är svårt att samarbeta och kommunicera via digitala plattformar och hybrida möten? För att få det hybrida arbetet att fungera krävs ett starkt digitalt ledarskap, där cheferna tar täten och tänker digitalt först. Nu erbjuder vi dig ett unikt tillfälle att få nya insikter och praktisk vägledning av ledande experter.

Theresa Sigillito Hollema, författare av boken Virtual Teams Across Cultures: Create Successful Teams Around the World och Ulrika Hedlund, internationellt erkänd produktivitetsexpert och grundare av Storyals, leder tillsammans detta virtuella workinar*, där du som chef och beslutsfattare får lära dig mer om hur ni kan arbeta mer effektivt i den hybrida arbetsplatsen.

Vad du som chef behöver veta för att leda den hybrida arbetsplatsen.

Under två inspirerande timmar får du insikt i komplexiteten med det hybrida arbetet, och vad som krävs för att skapa en inkluderande arbetsplats, även om medarbetarna inte sitter på samma geografiska plats.

Du får med dig:

  • Forskningsbaserad kunskap om hur man leder virtuella team
  • Handfast vägledning och praktiska tips för hybrida möten
  • Praktiska övningar
  • Djupgående diskussioner och erfarenhetsutbyten

*Så vad är egentligen ett workinar?

Ett workinar erbjuder en perfekt kombo av ett webbinarium och en engagerande workshop där man jobbar praktiskt tillsammans. Både inspirerande, effektivt och lärorikt med andra ord!

Eventet sponsras av Storyals och Microsoft, till ett värde av 2500 kr / person. Workinaret hålls via Microsoft Teams och är delvis på engelska. Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller.