Vår story

Storyals föddes ur Ulrika Hedlunds stora passion för teknik och produktivitet och hennes övertygelse om att det är viktigt att dela med sig av sin expertis till andra. Idén till Storyals kom efter att i flera år ha hjälpt stora företag öka användandet av Microsoft och Officeapparna via sitt första bolag, Business Productivity. Ulrika såg kundernas behov av hjälp att höja personalens kunskapsnivå i övergången till den alltmer digitaliserade arbetsplatsen. Storyals, som kommer från en sammanslagning av ”Story-based tutorials,” utvecklades till en helt ny tjänst och ett nytt företag!  Sedan dess har utvecklingen gått snabbt. Den digitala arbetsplatsen vinner ständigt ny mark och Ulrika och resten av Storyals team ser till att alltid vara först med det senaste. Med en tydlig vision och strategiska partnerskap erbjuder Storyals idag innovativa utbildningsprodukter som hjälper organisationer jobba smartare med digitala verktyg i Microsoft 365.

Varför Storyals?

Om du frågar oss finns det inget annat alternativ för organisationer som vill:

 • Öka värdet av Microsoft 365

  Licensen för Microsoft 365 blir en dyr kostnad i stället för en lyckad investering om ingen vet hur man använder de digitala verktygen effektivt. Storyals ger omedelbara fördelar genom att på ett enkelt och effektivt sätt lära organisationer hur man för ut mesta möjliga av den digitala arbetsplatsen i Microsoft 365.

 • Modernisera utbildningen

  Traditionell utbildning är både kostsam och tidskrävande. Storyals erbjuder en unik utbildningsprodukt framtagen för den moderna digitala arbetsplatsen. Organisationer får tillgång till ett unikt kursutbud och ledande expertis on-demand, direkt i sin egen digitala arbetsplats.

 • Öka produktiviteten

  Inspirerande och pedagogisk vägledning – snarare än lång och dyr utbildning. Storyals erbjuder ett snabbt och effektivt sätt att få medarbetare att förstå hur man jobbar smartare med Microsoft 365.

 • Inspirera och motivera

  Med Storyals kan företag och organisationer av alla storlekar ge sina medarbetare den ”Aha”-upplevelse som behövs för att driva ett  förändrat arbetssätt. Med våra unika kurser och story-baserade tutorials visar vi hur digitala verktyg i Microsoft 365 kan användas för att arbeta smartare.

Vårt team

Ulrika Hedlund

CEO / Productivity Coach

Med sin långa erfarenhet av att hjälpa kunder jobba smartare är Ulrika grundare av, och hjärnan bakom, Storyals innovativa koncept. Hon brinner för att dela sin kunskap med andra och kommer ständigt på nya idéer (på tok för ofta enligt hennes medarbetare). Hon har blivit uppmärksammad av Microsoft som en av världens främsta tech visionärer och utvald att delta som rådgivare till Microsoft ledning via deras Microsoft Regional Director program. När hon inte jobbar, spenderar hon sin tid med sin man och deras tre barn, sjunger och njuter av naturen.

Adrian Leufvén

COO

Med över 25 år inom telekombranschen bidrar Adrian med ovärderlig kunskap och erfarenhet. Som COO har han det övergripande ansvaret för verksamheten, inklusive sälj, marknad, leverans och ekonomi. När han inte jobbar spenderar han tiden med sina fyra barn eller med racket i hand på tennisbanan.

Peter Hedlund

Executive Director Storyals Middle East

Peters strategiska tänkande och eminenta finansiella färdigheter håller Storyals i schack. När han inte har fullt upp med att resa jorden runt på olika affärsresor, spelar han tennis och spenderar tid med familjen.

Julianne Hemingway

Executive Director Storyals USA / Productivity Coach

Med sitt otroliga driv tar sig Julianne an den amerikanska marknaden. Tack vare hennes långa, internationella erfarenhet av stora företag och startups förstår hon sig på vad våra kunder behöver. När Julianne inte är upptagen med jobb, njuter hon och hennes man av Annapolis rika båtliv.

Carlito Lacanlale

Medieproducent

Carlito är den som ansvarar för produktionen av Storyals videokurser. Med brinnande intresse för allt som har med videografik att göra och en ständig drivkraft för att lära sig nya saker, är han aldrig rädd för att ta sig an nya utmaningar. När han inte jobbar experimenterar han med kameror och spelar spel online.

Grace Laquindanum

Medieproducent

Grace är konstnären i teamet som med erfarenhet från några av världens ledande varumärken tillför det "magin" till våra story-baserade kurser. När hon inte skapar magiska animationer för Storyals, hittar du henne med näsan i en bok eller på en crossfitklass på det lokala gymmet.

Midhun Manoharan

Teknisk servicechef

Midhun håller inte bara Storyals teamet uppdaterade med det senaste inom IT, utan säkerställer även att vi lever som vi lär. Oavsett om det handlar om SEO eller blogginlägg så är Midhun den vi vänder oss till. När han inte är framför sin dator kan du hitta honom hos närmaste bilhandlare på jakt efter sin drömbil.

Hareer Fadhl

Medieproducent

Med knivskarpa färdigheter i programmering och en brinnande kärlek för videoredigering är Hareer ett nyckelperson i Storyals produktionsteam. Hon ser till att vårt innehåll är uppdaterat och finns tillgängligt på flera språk. Med flytande kunskaper i svenska, engelska och arabiska förstår hon komplexiteten av att leverera en produkt på olika språk. Hareer är också vår sociala knutpunkt och älskar att laga biryani till hela teamet.

Linda Berglund

Kommunikationsansvarig

Linda har en fingertoppskänsla för språk och att väva samman ord. En talang som är till stor glädje för Storyals globala marknadsföring och kommunikation. Genom att ständigt vara ajour med hur man på bästa sätt når ut till organisationer världen över ser Linda till att Storyals är de man vänder sig till när man behöver hjälp med den digitala arbetsplatsen. När hon inte är sysselsatt med digital kommunikation för Storyals kör hon bootcamps på baksidan eller får motion genom att springa efter sina tre barn.

Pia Langenkrans

Produktivitetscoach

Med mångårig erfarenhet av att hjälpa kunder komma i "digital toppform" tillför Pia, denna vän av ordning, en ny dimension till Storyals-teamet. Som ingen annan förstår hon vilka utmaningar stora organisationer står inför gällande förändringsledning och att driva adoption. Man kan inte annat än älska hennes pragmatiska och humoristiska inställning till allt hon tar sig för - vare sig det handlar om dokumenthantering, IT-governance eller renovering av sommarstugan.

Kate Aldersley

Kundansvarig

Med ett öga för detaljer och stor interkulturell kompetens är Kate ansvarig för att utveckla kundupplevelsen på Storyals nordamerikanska marknad. Vid sidan om sitt uppdrag för Storyals studerar hon International Business & Management med inriktning spanska språk och kultur. När hon inte jobbar tillbringar Kate gärna sin tid under havsytan och i full dykutrustning, på konsert med favoritbandet, eller på resande fot på jakt efter nya äventyr.

Jasmine Tahir

Kundansvarig

Med sin mångfacetterade bakgrund och livserfarenhet passar Jasmine perfekt in i Storyals globala team. Med stor entusiasm och engagemang ser hon till att alla våra kunder är väl omhändertagna och att det hålls ordning och reda på alla våra digitala tillgångar. När Jasmine inte jobbar spenderar hon gärna tid (och pengar) i Dubais alla fantastiska gallerior!

Lizebeth Koloko-Green

Produktivitetscoach

Lizebeth är en adminguru som kan allt som är värt att veta om produktivitetsappar för den digitala arbetsplatsen. Med stor nyfikenhet exprimenterar hon gärna med nya tekniska lösningar, för att se hur de kan användas för att jobba smartare. När hon inte arbetar älskar hon att umgås med sin familj eller njuter av en cykeltur runt Paris.

Camilla Ahlstedt

Produktivitetscoach

Med lång erfarenhet av digital transformation och lärande inom offentlig sektor är Camilla en stjärna på LMS365. Hon kan som ingen annan vägleda organisationer i hur man implementerar moderna verktyg för att stärka samarbete, kommunikation och kompetensutveckling inom verksamheten. Camilla hittar man ofta på jakt efter skogens gula guld eller på läktaren som hängiven supporter till det lokala hockeylaget.

Mahika Manoharan

Marknadsassistent

Mahika stöttar upp Storyals marknadsavdelning med sitt naturliga sinne för kreativitet och sociala talang. Med en glädje som smittar ser hon till att alla i teamet trivs och mår bra. Mahikas genuina intresse för andra människor styrde in henne på studier i psykologi, men vi anar att hon heller inte skulle tacka nej till en karriär inom musikindustrin.

Är du entreprenör ut i fingerspetsarna?

Brinner du för att hjälpa organisationer lyckas med klivet in i den digitala arbetsplatsen? Vi letar nu efter någon som kan ta sig an utmaningen att bygga upp och utveckla Storyals på den brittiska marknaden. Det här är ingen anställning, snarare en möjlighet att bygga upp ditt eget företag med en beprövad produkt på en växande marknad och med stöd av ett erfaret globalt team. Detta är inte för alla, det kräver mycket engagemang, motståndskraft och kreativitet. Har du vad som krävs?

Skicka ett mejl till hej@storyals.se om det här låter som något för dig! Vi ser fram emot att höra från dig!

Våra samarbetspartner

Är du ledande på ditt område inom change management och användar adoption? Då kanske du är vår nya partner! Vi har partners världen över som distribuerar vårt material som en del av deras tjänster och är ständigt på jakt efter nya samarbeten. Kontakta oss idag.

 • Microsoft Gold partner | Storyals AB
 • bindtuning logo | Storyals Partner

Välkommen till Storyals! Vi har precis flyttat till vår nya hemsida på https://storyals.com/sv/.
Läs gärna mer om oss där!

storyals.com/sv