Vår historia

Storyals är ett resultat av Ulrika Hedlunds stora passion för teknik och produktivitet och hennes strävan att dela sin kunskap med andra. Idén bakom Storyals kom efter att i flera år ha hjälpt stora företag öka nyttjandegraden och användarproduktiviteten av Microsoft Office via sitt första bolag, Business Productivity. Ulrika såg kundernas skrikande behov av att få hjälp att höja medarbetarnas kunskapsnivå i övergången till Office 365. Storyals, som kommer från en sammanslagning av ”Story-based tutorials,” utvecklades till en ny tjänst och sedermera ett nytt företag.  Sedan dess har utvecklingen gått snabbt. Med en tydlig vision och strategiska partnerskap erbjuder Storyals idag en innovativ prenumerationsbaserad tjänst i två olika paketeringar med kontinuerligt förnyat innehåll.  Med Storyals kan både små och stora företag ge sina medarbetare den ”Aha”-upplevelse som behövs för att trigga en förändring och med det, kan investeringen i Office 365 verkligen ge effekt.

Varför Storyals?

Om du frågar oss finns det inget annat alternativ för organisationer som vill:

 • Öka värdet av Office 365

  Office 365 prenumerationen blir en dyr kostnad i stället för en lyckad investering om nyttjandegraden av Office 365 inte ökar och produktivitetsökningen uteblir. Storyals ger omedelbara fördelar genom att på ett enkelt och effektivt sätt visa anställda hur man får mest ut av Office 365.

 • Modernisera utbildningen

  Traditionell klassrumsutbildning är kostsam och tidskrävande. Storyals är ett modernt utbildningsalternativ, utformat för dagens moderna arbetskår. Med Storyals får medarbetare ta del av ledande experters kunskap – närhelst de behöver och genom inspirerade berättarkonst bli motiverade att förändra sitt arbetssätt.

 • Öka produktiviteten

  Inspirerande och pedagogisk handledning – snarare än lång och dyr utbildning. Storyals erbjuder ett snabbt och effektivt sätt att få medarbetare att förstå hur man jobbar smartare med Office 365. Genom målande exempel av effektivt nyttjande av Office 365, leder Storyals till ökad produktivitet.

 • Inspirera och motivera

  Med Storyals kan företag och organisationer av alla storlekar ge sina medarbetare den ”Aha”-upplevelse som behövs för att trigga en förändring. Med våra unikt framtagna  ”story-baserade tutorials” visar vi på ett engagerande hur Office 365 kan användas för att nå snabbare resultat.

 • Stärka sitt eget varumärke

  För organisationer som vill stärka sitt eget varumärke och lägga mer tyngd på internkommunikation, kan Storyals anpassas så att det går i linje med kundens egen varumärkesidentitet. Genom att lägga ut produktionen av detta frekvent uppdaterande material frigör man resurser som kan ägna sig åt mer värdeskapande, företagsanpassat material.

Vårt team

Ulrika Hedlund

VD / Produktivitetsexpert

Med sin långa erfarenhet av att hjälpa kunder jobba smartare är Ulrika grundare av, och hjärnan bakom, Storyals innovativa koncept. Hon brinner för att dela sin kunskap med andra och kommer ständigt på nya idéer (på tok för ofta enligt hennes medarbetare). Hon har blivit uppmärksammad av Microsoft som en av världens främsta tech visionärer och utvald att delta som rådgivare till Microsoft ledning via deras Microsoft Regional Director program. När hon inte jobbar, spenderar hon sin tid med sin man och deras tre barn, sjunger och njuter av naturen.

Peter Hedlund

Strategisk Rådgivare

Peters strategiska tänkande och eminenta finansiella färdigheter håller Storyals i schack. När han inte har fullt upp med att resa jorden runt på olika affärsresor, spelar han tennis och spenderar tid med familjen.

Julianne Hemingway

VD för Storyals USA

Med sitt otroliga driv tar sig Julianne an den amerikanska marknaden. Tack vare hennes långa, internationella erfarenhet av stora företag och startups förstår hon sig på vad våra kunder behöver. När Julianne inte är upptagen med jobb, njuter hon och hennes man av Annapolis rika båtliv.

Carlito Lacanlale

Produktionsansvarig

Carlito är den som ansvarar för att leverera åra filmer. Med brinnande intresse för allt som har med videografik att göra och en ständig drivkraft för att lära sig nya saker, är han aldrig rädd för att ta sig an nya utmaningar. När han inte jobbar experimenterar han med kameror och spelar spel online.

Grace Laquindanum

Grafisk Designer

Grace är konstnären i teamet som med erfarenhet från några av världens ledande varumärken tillför det "magin" till våra filmer. När hon inte skapar magiska animationer på sin dator, hittar du henne djupt nedsjunken med näsan i en bok.

Midhun Manoharan

Teknisk servicechef

Midhun håller inte bara Storyals teamet uppdaterade med det senaste inom IT, utan säkerställer även att vi lever som vi lär. Oavsett om det handlar om SEO eller blogginlägg så är Midhun den vi vänder oss till. När han inte är framför sin dator kan du hitta honom hos närmaste bilhandlare på jakt efter sin drömbil.

Mones Faizal

Customer Success Manager

Vi på Storyals föll direkt för Mones utstrålning och driv. Numera baserad i Dubai axlar han rollen som vår internationella "Customer Success Manager". Han hjälper kunder runtom i världen arbeta smartare med hjälp av Storyals. Med sin stora erfarenhet av internationell affärsutveckling kombinerat med ett brinnande intresse för teknik, är Mones det perfekta tillskottet till teamet. När han inte jobbar är det fotboll som gäller - inte att spela själv, utan att heja på Liverpool!

Michael Hansen

Regiondirektör

Med en stark övertygelse om vårt koncept och en brinnande passion för vårt uppdrag, har Michael tagit sig an rollen att hjälpa våra internationella kunder få ut mer av sin Office 365 investering med hjälp av Storyals. Michael har gedigen erfarenhet från e-learning industrin och jobbade tidigare som International Business Manager hos vår partner ELEARNINGFORCE. Michael är baserad i Danmark, och när han inte hjälper kunder öka sin produktivitet av Office 365, hjälper han unga tjejer öka sin träffsäkerhet på fotbollsplanen.

Hareer Fadhl

Innehållsproducent

Med knivskarpa färdigheter i programmering och en brinnande kärlek för videoredigering, är Hareer ett nyckelperson i Storyals produktionsteam. Det är hon som ser efter våra videouppdateringar och säkerställer att vårt innehåll är uppdaterat. Med flytande kunskaper i svenska, engelska och arabiska förstår hon sig på komplexiteten av att tillhandahålla innehåll på olika språk och hanterar med glans processen av översättning av vårt Storyals material. Som den sociala tjej hon är, har hon tagit på sig rollen som teamets social planerare - vare sig det är att dra med grabbarna på kontoret på en joggingtur eller laga biryani till middag som alla kan åtnjuta.

Linda Berglund

Kommunikationsansvarig

Linda har en fingertoppskänsla för språk och att väva samman ord. En talang som är till stor glädje för Storyals globala marknadsföring och kommunikation. Genom att ständigt vara ajour med hur man på bästa sätt når ut till organisationer världen över ser Linda till att Storyals är de man vänder sig till när man behöver hjälp med den digitala arbetsplatsen. När hon inte är sysselsatt med digital kommunikation för Storyals kör hon bootcamps på baksidan eller får motion genom att springa efter sina tre barn.

Pia Langenkrans

Adoption Expert

Med mångårig erfarenhet av att hjälpa kunder komma i "digital toppform" tillför Pia, denna vän av ordning, en ny dimension till Storyals-teamet. Som ingen annan förstår hon vilka utmaningar stora organisationer står inför gällande förändringsledning och att driva adoption. Man kan inte annat än älska hennes pragmatiska och humoristiska inställning till allt hon tar sig för - vare sig det handlar om dokumenthantering, IT-governance eller renovering av sommarstugan.

Peggy Fraser

Affärsutveckling och Säljchef USA

Med ett brinnande intresse för att bygga starka och långsiktiga relationer med både kunder och kollegor leder Peggy försäljning och affärsutveckling för Storyals USA. Hennes uppriktiga engagemang i varje enskild kund, kombinerat med lång internationell säljerfarenhet, gör att hon snabbt kan identifiera olika kunders behov på den globala marknaden. När Peggy inte jobbar med att driva adoption för Storyals hittar man henne ofta i trädgården, på golfbanan eller i sällskap av sin familj!

Är du vårt nästa tillskott?

Säljare / Videoproducent / Kundansvarig / Marknadsassistent

Vårt team växer och vi söker efter nya, talangfulla människor som vill vara med på vår resa. Är du den vi söker? Kontakta oss idag och berätta mer om dig själv.

Våra samarbetspartner

Är du ledande på ditt område inom change management och användar adoption? Då kanske du är vår nya partner! Vi har partners världen över som distribuerar vårt material som en del av deras tjänster och är ständigt på jakt efter nya samarbeten. Kontakta oss idag.

 • Microsoft Partner action pack logo | Storyals
 • Elearningforce logo
 • bindtuning logo | Storyals Partner