Vår story

Storyals föddes ur Ulrika Hedlunds stora passion för teknik och produktivitet och hennes övertygelse om att det är viktigt att dela med sig av sin expertis till andra. Idén till Storyals kom efter att i flera år ha hjälpt stora företag öka användandet av Microsoft och Officeapparna via sitt första bolag, Business Productivity. Ulrika såg kundernas behov av hjälp att höja personalens kunskapsnivå i övergången till den alltmer digitaliserade arbetsplatsen. Storyals, som kommer från en sammanslagning av ”Story-based tutorials,” utvecklades till en helt ny tjänst och ett nytt företag!  Sedan dess har utvecklingen gått snabbt. Den digitala arbetsplatsen vinner ständigt ny mark och Ulrika och resten av Storyals team ser till att alltid vara först med det senaste. Med en tydlig vision och strategiska partnerskap erbjuder Storyals idag innovativa adoptionstjänster och utbildningslösningar som hjälper organisationer jobba smartare.

Varför Storyals?

Om du frågar oss finns det inget annat alternativ för organisationer som vill:

 • Öka värdet av Office 365

  Office 365 prenumerationen blir en dyr kostnad i stället för en lyckad investering om nyttjandegraden av Office 365 inte ökar och produktivitetsökningen uteblir. Storyals ger omedelbara fördelar genom att på ett enkelt och effektivt sätt visa anställda hur man får mest ut av Office 365.

 • Modernisera utbildningen

  Traditionell klassrumsutbildning är kostsam och tidskrävande. Storyals är ett modernt utbildningsalternativ, utformat för dagens moderna arbetskår. Med Storyals får medarbetare ta del av ledande experters kunskap – närhelst de behöver och genom inspirerade berättarkonst bli motiverade att förändra sitt arbetssätt.

 • Öka produktiviteten

  Inspirerande och pedagogisk handledning – snarare än lång och dyr utbildning. Storyals erbjuder ett snabbt och effektivt sätt att få medarbetare att förstå hur man jobbar smartare med Office 365. Genom målande exempel av effektivt nyttjande av Office 365, leder Storyals till ökad produktivitet.

 • Inspirera och motivera

  Med Storyals kan företag och organisationer av alla storlekar ge sina medarbetare den ”Aha”-upplevelse som behövs för att trigga en förändring. Med våra unikt framtagna  ”story-baserade tutorials” visar vi på ett engagerande hur Office 365 kan användas för att nå snabbare resultat.

 • Stärka sitt eget varumärke

  För organisationer som vill stärka sitt eget varumärke och lägga mer tyngd på internkommunikation, kan Storyals anpassas så att det går i linje med kundens egen varumärkesidentitet. Genom att lägga ut produktionen av detta frekvent uppdaterande material frigör man resurser som kan ägna sig åt mer värdeskapande, företagsanpassat material.

Vårt team

Ulrika Hedlund

VD / Produktivitetscoach

Med sin långa erfarenhet av att hjälpa kunder jobba smartare är Ulrika grundare av, och hjärnan bakom, Storyals innovativa koncept. Hon brinner för att dela sin kunskap med andra och kommer ständigt på nya idéer (på tok för ofta enligt hennes medarbetare). Hon har blivit uppmärksammad av Microsoft som en av världens främsta tech visionärer och utvald att delta som rådgivare till Microsoft ledning via deras Microsoft Regional Director program. När hon inte jobbar, spenderar hon sin tid med sin man och deras tre barn, sjunger och njuter av naturen.

Peter Hedlund

Executive Director Storyals Mellanöstern

Peters strategiska tänkande och eminenta finansiella färdigheter håller Storyals i schack. När han inte har fullt upp med att resa jorden runt på olika affärsresor, spelar han tennis och spenderar tid med familjen.

Julianne Hemingway

Executive Director Storyals USA/ Produktivitetscoach

Med sitt otroliga driv tar sig Julianne an den amerikanska marknaden. Tack vare hennes långa, internationella erfarenhet av stora företag och startups förstår hon sig på vad våra kunder behöver. När Julianne inte är upptagen med jobb, njuter hon och hennes man av Annapolis rika båtliv.

Carlito Lacanlale

Medieproducent

Carlito är den som ansvarar för att leverera åra filmer. Med brinnande intresse för allt som har med videografik att göra och en ständig drivkraft för att lära sig nya saker, är han aldrig rädd för att ta sig an nya utmaningar. När han inte jobbar experimenterar han med kameror och spelar spel online.

Grace Laquindanum

Medieproducent

Grace är konstnären i teamet som med erfarenhet från några av världens ledande varumärken tillför det "magin" till våra filmer. När hon inte skapar magiska animationer på sin dator, hittar du henne djupt nedsjunken med näsan i en bok.

Midhun Manoharan

Teknisk servicechef

Midhun håller inte bara Storyals teamet uppdaterade med det senaste inom IT, utan säkerställer även att vi lever som vi lär. Oavsett om det handlar om SEO eller blogginlägg så är Midhun den vi vänder oss till. När han inte är framför sin dator kan du hitta honom hos närmaste bilhandlare på jakt efter sin drömbil.

Hareer Fadhl

Medieproducent

Med knivskarpa färdigheter i programmering och en brinnande kärlek för videoredigering, är Hareer ett nyckelperson i Storyals produktionsteam. Det är hon som ser efter våra videouppdateringar och säkerställer att vårt innehåll är uppdaterat. Med flytande kunskaper i svenska, engelska och arabiska förstår hon sig på komplexiteten av att tillhandahålla innehåll på olika språk och hanterar med glans processen av översättning av vårt Storyals material. Som den sociala tjej hon är, har hon tagit på sig rollen som teamets social planerare - vare sig det är att dra med grabbarna på kontoret på en joggingtur eller laga biryani till middag som alla kan åtnjuta.

Linda Berglund

Kommunikationsansvarig

Linda har en fingertoppskänsla för språk och att väva samman ord. En talang som är till stor glädje för Storyals globala marknadsföring och kommunikation. Genom att ständigt vara ajour med hur man på bästa sätt når ut till organisationer världen över ser Linda till att Storyals är de man vänder sig till när man behöver hjälp med den digitala arbetsplatsen. När hon inte är sysselsatt med digital kommunikation för Storyals kör hon bootcamps på baksidan eller får motion genom att springa efter sina tre barn.

Pia Langenkrans

Produktivitetscoach

Med mångårig erfarenhet av att hjälpa kunder komma i "digital toppform" tillför Pia, denna vän av ordning, en ny dimension till Storyals-teamet. Som ingen annan förstår hon vilka utmaningar stora organisationer står inför gällande förändringsledning och att driva adoption. Man kan inte annat än älska hennes pragmatiska och humoristiska inställning till allt hon tar sig för - vare sig det handlar om dokumenthantering, IT-governance eller renovering av sommarstugan.

Peggy Fraser

Affärsutvecklare

Med ett brinnande intresse för att bygga starka och långsiktiga relationer med både kunder och kollegor leder Peggy försäljning och affärsutveckling för Storyals USA. Hennes uppriktiga engagemang i varje enskild kund, kombinerat med lång internationell säljerfarenhet, gör att hon snabbt kan identifiera olika kunders behov på den globala marknaden. När Peggy inte jobbar med att driva adoption för Storyals hittar man henne ofta i trädgården, på golfbanan eller i sällskap av sin familj!

Kate Aldersley

Kundansvarig

Med ett öga för detaljer och stor interkulturell kompetens är Kate ansvarig för att utveckla kundupplevelsen på Storyals nordamerikanska marknad. Vid sidan om sitt uppdrag för Storyals studerar hon International Business & Management med inriktning spanska språk och kultur. När hon inte jobbar tillbringar Kate gärna sin tid under havsytan och i full dykutrustning, på konsert med favoritbandet, eller på resande fot på jakt efter nya äventyr.

Jasmine Tahir

Kundansvarig

Med sin mångfacetterade bakgrund och livserfarenhet passar Jasmine perfekt in i Storyals globala team. Med stor entusiasm och engagemang ser hon till att alla våra kunder blir väl omhändertagna. När Jasmine inte jobbar spenderar hon gärna tid (och pengar) i Dubais alla fantastiska gallerior!

Rushda Davids

Affärsutvecklare

Med ett färgsprakande engagemang för människor tillför Rushda alltid ett intressant perspektiv när det handlar om digitalisering och förändringsarbete. Med många års erfarenhet från HR besitter hon också stor och värdefull kunskap inom personalutveckling. Baserad i Kapstaden, Sydafrika, ansvarar Rushda för Storyals för affärsutveckling internationellt. När hon inte jobbar njuter hon gärna av en bra bok och den fantastiska utsikten över Table Mountain.

Hala Haddara

Affärsutvecklare

Med en energi som smittar av sig och en imponerande meritlista av att bygga starka kundrelationer är Hala en nyckelperson för affärsutvecklingen av Storyals i Mellanöstern. Med flera års erfarenhet av arbete i Australien kombinerar hon framgångsrikt ett internationellt perspektiv med stark lokalkunskap. När Hala inte spenderar tid med kunder föredrar hon en dag på stranden med hela familjen.

Lizebeth Koloko-Green

Produktivitetscoach

Lizebeth är en adminguru som kan allt som är värt att veta om produktivitetsappar för den digitala arbetsplatsen. Med stor nyfikenhet exprimenterar hon gärna med nya tekniska lösningar, för att se hur de kan användas för att jobba smartare. När hon inte arbetar älskar hon att umgås med sin familj eller njuter av en cykeltur runt Paris.

Alia Dandachi

Produktivitetscoach

Med stor erfarenhet av att driva digital transformation i multinationella företag, kan Alia konsten att brygga gapet mellan IT och verksamhet. När hon inte hjälper organisationer lyckas i den digitala arbetsplatsen spenderar hon tiden med sin stora familj och att inreda deras vackra hem.

Camilla Ahlstedt

Produktivitetscoach

Med lång erfarenhet av digital transformation och lärande inom offentlig sektor är Camilla en stjärna på LMS365. Hon kan som ingen annan vägleda organisationer i hur man implementerar moderna verktyg för att stärka samarbete, kommunikation och kompetensutveckling inom verksamheten. Camilla hittar man ofta på jakt efter skogens gula guld eller på läktaren som hängiven supporter till det lokala hockeylaget.

Hugo Jonsson

Säljassistent

Ambitiös, driven och med en personlighet som får folk att må bra passar Hugo perfekt in i teamet på Storyals. I rollen som säljassistent ser han efter våra kunder och ser till att ingenting faller mellan stolarna. När han inte jobbar hittar man Hugo studera företagsekonomi på Lunds Universitet, eller med handskarna på och maxpuls i boxingsringen.

Sarah Saville

Kundansvarig

Som ansvarig för våra globala kunder ser Sarah till att de är nöjda och tas väl om hand. Med bred erfarenhet från internationella kundrelationer och affärsutveckling förstår hon vikten av det kontinuerliga lärandet, vilket passar som hand i handske här på Storyals! När Sarah inte jobbar älskar hon att upptäcka Dubai och allt spännande regionen har att erbjuda.

Är du entreprenör ut i fingerspetsarna?

Brinner du för att hjälpa organisationer lyckas med klivet in i den digitala arbetsplatsen? Vi letar nu efter någon som kan ta sig an utmaningen att bygga upp och utveckla Storyals på den brittiska marknaden. Det här är ingen anställning, snarare en möjlighet att bygga upp ditt eget företag med en beprövad produkt på en växande marknad och med stöd av ett erfaret globalt team. Detta är inte för alla, det kräver mycket engagemang, motståndskraft och kreativitet. Har du vad som krävs?

Skicka ett mejl till hello@storyals.com om det här låter som något för dig! Vi ser fram emot att höra från dig!

Våra samarbetspartner

Är du ledande på ditt område inom change management och användar adoption? Då kanske du är vår nya partner! Vi har partners världen över som distribuerar vårt material som en del av deras tjänster och är ständigt på jakt efter nya samarbeten. Kontakta oss idag.

 • Microsoft Gold partner | Storyals AB
 • LMS365 logo | Storyals partner
 • bindtuning logo | Storyals Partner