Lyckas med era hybrida möten

Tycker du att det är krångligt att leda ditt team på distans? Ulrika Hedlund och Theresa Sigillito Hollema, ledande experter på digitalt ledarskap och virtuella team, leder detta inspirerande och lärorika virtuella workinar där du får lära dig hur ni framgångsrikt arbetar med hybrida möten i den moderna arbetsplatsen.

LÄS MER

Välkommen på After Work med Storyals

Äntligen får vi ses igen! Det vill vi fira genom att bjuda in på en After Work tillsammans med IAMCP Women in Tech. Ulrika Hedlund och Pia Langenkrans, Storyals egna tech gurus, delar med sig av matnyttiga insikter i dagens hybrida arbetsplats – och säkert bjuda på ett skratt eller två!

LÄS MER

Storyals @ GITEX Global

Möt Storyals på GITEX Global i Dubai World Trade Center. Vi deltar i den största tech-mässan i MENA-regionen tillsammans med Startup Sweden.

LÄS MER

Från kaos till ordning och reda i Teams

Storyals är återigen talare på Nordens största Teams-event - Teamsdagen. Lär er hur man strukturerar upp sin Teams-plattform och skapar ordning i kaoset. Vad krävs av teamsägare och teamsdeltagare? Få praktiska tips, mallar och nya insikter när Storyals produktivitetsexperter intar den digitala scenen.

LÄS MER

Lead more engaging Microsoft Teams meetings

Learn how to lead professional and more engaging Microsoft Teams meetings in this interactive online workshop. Experience – and experiment – using tools like Whiteboard, Together mode, Spotlight, Forms and Breakout rooms. Get inspired and learn best practices from experts.

LÄS MER

10 tips för att göra Teams den ultimata platsen för lärande

Storyals Grundare & Produktivitetsexpert Ulrika Hedlund och Adoptions Expert Pia Langenkrans intar den digitala scenen på Teamsdagen under rubriken "10 tips för att göra Teams till den ultimata platsen för lärande". Missa inte detta event, då vi vågar garantera en både lärorik och underhållande presentation!

LÄS MER

Få med alla på den digitala resan

Missa inte det tredje webbinariumet i Storyals serie om det digitala arbetet och att bygga digital kompetens. Att öka den digitala kompetensen är en nödvändighet i alla organisationer. Men hur gör man för att få med alla på den digitala resan och utan att skapa ett digitalt utanförskap? Möt några av branschens bästa på detta inspirerande webbinarium!

LÄS MER

Microsoft 365 Mini Bootcamp

Stärk dina digitala muskler och arbeta smartare med de många verktygen i Microsoft 365. Anmäl dig till vårt digitala bootcamp och få 30 dagars obegränsad tillgång till Storyals samlade expertis i ett blandat och flexibelt utbildningskoncept. Lär dig allt du behöver veta av Storyals Adoption Expert Pia Langenkrans. Bli en stjärna på din digitala arbetsplats!

LÄS MER

Så lyckas du leda interaktiva Teamsmöten

På inbjudan av Microsoft leder Storyals en interaktiv workshop om hur du lyckas med dina Teamsmöten. Få tips och råd från Storyals grundare och produktivitetsexpert Ulrika Hedlund. Missa inte detta unika tillfälle att få inspiration, motivation och ny kunskap i digitalt ledarskap!

LÄS MER