10 tips för att göra Teams den ultimata platsen för lärande

Storyals Grundare & Produktivitetsexpert Ulrika Hedlund och Adoptions Expert Pia Langenkrans intar den digitala scenen på Teamsdagen under rubriken "10 tips för att göra Teams till den ultimata platsen för lärande". Missa inte detta event, då vi vågar garantera en både lärorik och underhållande presentation!

LÄS MER

Få med alla på den digitala resan

Missa inte det tredje webbinariumet i Storyals serie om det digitala arbetet och att bygga digital kompetens. Att öka den digitala kompetensen är en nödvändighet i alla organisationer. Men hur gör man för att få med alla på den digitala resan och utan att skapa ett digitalt utanförskap? Möt några av branschens bästa på detta inspirerande webbinarium!

LÄS MER

Microsoft 365 Mini Bootcamp

Stärk dina digitala muskler och arbeta smartare med de många verktygen i Microsoft 365. Anmäl dig till vårt digitala bootcamp och få 30 dagars obegränsad tillgång till Storyals samlade expertis i ett blandat och flexibelt utbildningskoncept. Lär dig allt du behöver veta av Storyals Adoption Expert Pia Langenkrans. Bli en stjärna på din digitala arbetsplats!

LÄS MER

Så lyckas du leda interaktiva Teamsmöten

På inbjudan av Microsoft leder Storyals en interaktiv workshop om hur du lyckas med dina Teamsmöten. Få tips och råd från Storyals grundare och produktivitetsexpert Ulrika Hedlund. Missa inte detta unika tillfälle att få inspiration, motivation och ny kunskap i digitalt ledarskap!

LÄS MER

Proaktiv IT – öka den digitala kompetensen

Ta del av erfarenheter och goda exempel på hur man säkrar den digitala kompetensen och skapar trygga användare. Hör Ulrika Hedlund, Storyals VD, Martin Wallgren, CIO på Gulf Agency Company (GAC), och Joakim Linghall, Customer Success Manager på Microsoft.

LÄS MER

Vässa Ert Digitala Ledarskap

Storyals grundare och produktivitetsexpert Ulrika Hedlund, möter Helena Sjöberg, HR Lead på Microsoft Sverige, för att prata om utmaningar, möjligheter och best practices i digitalt ledarskap.

LÄS MER

Framtidens arbetsplats i offentlig sektor

Den 29 april, kl. 9.05-9.25 presenterar Storyals grundare och produktivitetesexpert Ulrika Hedlund "Hur engagerar man alla medarbetare inom en kommun?" Lyssna in och lär er mer om hur olika generationer förhåller sig till teknik, vad storytelling är och hur Storyals använder det i sina produktioner, samt hur det går till när man producerar utbildningsmaterial för att få alla att ta till sig den nya digitala arbetsplatsen.

LÄS MER