Stärk ert digitala ledarskap

Möt några av Sveriges ledande experter inom digitalt ledarskap och ta del av trender och innovationer inom digitalt lärande. Du får lära dig mer om hur man kan jobba proaktivt med digital lärande i organisationer och företag - och får en exklusiv förhandstitt på Storyals WorkplaceBuddy.

LÄS MER

Lyckas med era hybrida möten

Tycker du att det är krångligt att leda ditt team på distans? Ulrika Hedlund och Theresa Sigillito Hollema, ledande experter på digitalt ledarskap och virtuella team, leder detta inspirerande och lärorika virtuella workinar där du får lära dig hur ni framgångsrikt arbetar med hybrida möten i den moderna arbetsplatsen.

LÄS MER

Välkommen på After Work med Storyals

Äntligen får vi ses igen! Det vill vi fira genom att bjuda in på en After Work tillsammans med IAMCP Women in Tech. Ulrika Hedlund och Pia Langenkrans, Storyals egna tech gurus, delar med sig av matnyttiga insikter i dagens hybrida arbetsplats – och säkert bjuda på ett skratt eller två!

LÄS MER

Storyals @ GITEX Global

Möt Storyals på GITEX Global i Dubai World Trade Center. Vi deltar i den största tech-mässan i MENA-regionen tillsammans med Startup Sweden.

LÄS MER

Från kaos till ordning och reda i Teams

Storyals är återigen talare på Nordens största Teams-event - Teamsdagen. Lär er hur man strukturerar upp sin Teams-plattform och skapar ordning i kaoset. Vad krävs av teamsägare och teamsdeltagare? Få praktiska tips, mallar och nya insikter när Storyals produktivitetsexperter intar den digitala scenen.

LÄS MER

10 tips för att göra Teams den ultimata platsen för lärande

Storyals Grundare & Produktivitetsexpert Ulrika Hedlund och Adoptions Expert Pia Langenkrans intar den digitala scenen på Teamsdagen under rubriken "10 tips för att göra Teams till den ultimata platsen för lärande". Missa inte detta event, då vi vågar garantera en både lärorik och underhållande presentation!

LÄS MER