Skapa den ultimata digitala arbetsplatsen

Har du som chef bra koll på hur du effektivt kan använda Teams för att kommunicera, dela information, utbilda din personal och nå era mål? Den här workshopen vänder sig till dig som vill jobba smartare med de många verktygen i Microsoft Teams, exempelvis Planner och Viva Learning.

LÄS MER

Stärk ert digitala ledarskap

Möt några av Sveriges ledande experter inom digitalt ledarskap och ta del av trender och innovationer inom digitalt lärande. Du får lära dig mer om hur man kan jobba proaktivt med digital lärande i organisationer och företag - och får en exklusiv förhandstitt på Storyals WorkplaceBuddy.

LÄS MER

Lyckas med era hybrida möten

Tycker du att det är krångligt att leda ditt team på distans? Ulrika Hedlund och Theresa Sigillito Hollema, ledande experter på digitalt ledarskap och virtuella team, leder detta inspirerande och lärorika virtuella workinar där du får lära dig hur ni framgångsrikt arbetar med hybrida möten i den moderna arbetsplatsen.

LÄS MER

Välkommen på After Work med Storyals

Äntligen får vi ses igen! Det vill vi fira genom att bjuda in på en After Work tillsammans med IAMCP Women in Tech. Ulrika Hedlund och Pia Langenkrans, Storyals egna tech gurus, delar med sig av matnyttiga insikter i dagens hybrida arbetsplats – och säkert bjuda på ett skratt eller två!

LÄS MER