Kickstarta förändringsarbetet med oss

Innan man implementerar eller rullar ut nya program och processer inom organisationen är det bra att kickstarta förändringsarbetet med en workshop. Våra online workshops genomförs tillsammans med era digitala beslutsfattare för att ta fram en hållbar plan och ett långsiktigt förändringsprogram. Ni kan boka en av våra färdigpaketerade workshops, eller så skärddarsyr vi en utifrån era specifika behov. I vissa fall kan dessa workshops finansieras via Microsoft. Kontakta oss för att ta reda på om detta är möjligt för er.

Microsoft Teams Adoption Workshop

Adoption-Workshop-rounded | © Storyals

Behöver ni hjälp med adoption av Microsoft Teams och Microsoft 365? Storyals erbjuder en Microsoft Teams Adoption Workshop där en av våra produktivitetsexperter vägleder er genom processen och hjälper till att utforma en strategi som passar just er organisation. 

LÄS MER

Workshop i information & dokumenthantering

Information-document-workshop-Stella-1024x691 | © Storyals

Är ni på gång, eller i processen, att flytta över från sparade dokument i delade mappar till en modern molnlösning? Behöver ni hjälp med hur man bäst strukturerar upp SharePoint Dokument bibliotek, Teams, metadata och dokumenthanteringsprocesser? Storyals workshop i information & dokumenthantering guidar er igenom de utmaningar organisationer ofta stöter på när de går över till Microsoft Teams.

KONTAKTA OSS FÖR mer info