Flexibelt och effektivt lärande

Med våra coach-ledda träningsprogram höjer ni snabbt den digitala kompetensen och lär er jobba bekvämt och effektivt med verktygen i Microsoft 365. Träningsprogrammen levereras helt via Microsoft Teams och bygger på Storyals unika utbildningsmaterial i Storyals Pro. För individer och mindre team sätter vi upp utbildningen hos oss. För oganisationer med 50 eller fler användare levererar vi träningsprogrammen i er egen Microsoft-miljö.

 

Microsoft 365 Mini Bootcamp

Vill du lära dig jobba effektivt med digitala verktyg i Microsoft 365 men har inte tid med traditionella utbildningar?

Storyals M365 Mini Bootcamp är ett 30-dagars online träningsprogram för dig som vill jobba mer effektivt med verktygen i Microsoft 365. Bootcampen levereras online och många av delarna är on-demand så att du kan delta i utbildningen vid sidan om ditt vanliga arbete. Blandat flexibelt lärande i ett effektivt och modernt format. Bli en stjärna på din digitala arbetsplats!

LÄS MER

 


Digitalt Community Gym

Behöver ni hjälp med att höja den digitala kompetensen efter en övergång till Teams och mer digitalt arbete? Med Storyals Digitala Community Gym får ni ett tre månaders träningsprogram och dedikerad handledning av ledande produktivitetsexperter,

Gymmet sätts upp i era egna Microsoft-miljöer för minst 50 användare. Storyals experter lägger upp utbildningen så den är i linje med er digitala strategi. Ni får en dedikerad plattform för digitalt lärande, skräddarsydda webinarium med våra experter, tips och rekommendationer och möjlighet att ställa ett obegränsat antal frågor till era digitala tränare.

LÄS MER


Digitalt Bootcamp för Champions

Utbilda digitala ledare och driv på omställningen till en digital arbetsplats. Storyals Digitala Bootcamp för Champions är ett 3-månaders kompetenshöjande träningsprogram via Microsoft Teams. Programmet är utformat för ledningsgrupper eller team som vill vässa sina digitala muskler och jobba mer effektivt i Microsoft Teams och Microsoft 365. 

LÄS MER