Flexibelt och effektivt lärande

Med våra coach-ledda träningsprogram höjer ni snabbt den digitala kompetensen och lär er jobba bekvämt och effektivt med verktygen i Microsoft 365. Träningsprogrammen levereras helt via Microsoft Teams och bygger på Storyals unika utbildningsmaterial i Storyals Pro. För individer och mindre team sätter vi upp utbildningen hos oss. För oganisationer med 50 eller fler användare levererar vi träningsprogrammen i er egen Microsoft-miljö.

 

 

Digitalt Community Gym

Behöver ni hjälp med att höja den digitala kompetensen efter övergången till Teams och mer digitalt arbete? Med Storyals Digitala Community Gym får ni 12 månaders träningsprogram och dedikerad handledning av ledande produktivitetscoacher.

Gymmet sätts upp i era egna Microsoft-miljöer för minst 50 användare. Storyals experter lägger upp utbildningen så den är i linje med er digitala strategi. Ni får en dedikerad plattform för digitalt lärande, skräddarsydda webinarium med våra experter, tips och rekommendationer och möjlighet att ställa ett obegränsat antal frågor till era digitala tränare.

LÄS MER