I samband med att vi annonserar vårt Microsoft guldpartnerskap vill jag passa på att hylla alla de fantastiska personer som (på ett eller annat sätt) är med och bidrar till Storyals framgång. Jag är så oerhört tacksam till alla Er som stöttat mig och trott på min vision och som dag ut och dag in outtröttligt kämpar på – även om det ibland känns som om vi står och stampar.
Storyals Wall Logo
Storyals grundandes 2018. Vi var en ”udda fågel” och passade inte in i Microsofts partner-ekosystem. Vi är inte återförsäljare av Microsoft-licenser och inte heller en utbildnings-partner som säljer Microsofts E-learning. Vi skapar vårt eget innehåll – story-baserade utbildningsfilmer som på ett verklighetstroget sätt visar användare hur man kan använda digitala verktyg för att jobba smartare. Det fanns inget partnerskap för företag som oss, vi passade inte in. Istället för att ändra vår affärsmodell för att passa normen, bestämde vi oss för att gå vår egen väg. Vi började dela vår kunskap online och sakta men säkert spred sig det vi pysslade med från mun till mun. Allt eftersom tog vi fram nya tjänster för att möta våra kunders behov och vi ingick nya partnerskap för att förädla och förbättra våra tjänster.

Att jobba i en startup är inte för alla. Stabilitet och lukrativa löner lyser med sin frånvaro. Istället för trygghet och monetära belöningar drivs vi av passion och en fast övertygelse om vårt kall. Rustade med stora drömmar och höga ambitioner kämpar vi på – dag efter dag för att uppnå vår mission – att inspirera, motivera och utbilda användare jorden över förbättra sin digitala produktivitet.

Lyckligtvis har Microsoft utvecklat sitt partnerskapsprogram de senaste åren och nu finns det plats för företag som vi som fokuserar på slutanvändar-adaption. Det finns till och med en avancerad partner-specialisering inom “Change Management and Adoption”. För mig är det här guldpartnerskapet en milstolpe och en kvittens på det hårda arbete vi lagt ner som ett team.

Jag vill med dessa ord TACKA alla Er som stöttat och uppmuntrat oss genom åren. Vi skulle aldrig vara där vi är idag utan Er. Jag är för evigt tacksam! ❤

Ulrika Hedlund – Grundare av Storyals