Den moderna arbetsplatsen ställer höga krav på kontinuerlig kompetensutveckling, inte minst vad gäller digital förmåga. Tekniken och arbetssätten är i ständig förändring och de senaste åren har det skett en markant ökning av de digitala verktygen i arbetslivet, påskyndat av pandemin. Behovet av utbildning är stort för att anställda på ett effektivt och hållbart sätt ska kunna nyttja dessa verktyg.

Storyals och Telia ingår nu i ett nytt partnerskap för att bygga digital kompetens hos organisationer som har investerat i Microsoft 365. Genom detta partnerskap stärker Telia sitt erbjudande och kan utöver Microsoft 365 nu också tillhandahålla sina företagskunder marknadsledande utbildning. Som en av Nordens största operatörer av digital infrastruktur och cloud services kan Telia nu förse sina kunder med utbildningsprodukten Storyals Lite, och träningsprogrammet Storyals Upskill, under konceptet ”Smart Arbetsliv”.

”Digitaliseringen ger fantastiska möjligheter för ökad produktivitet, bättre samarbete och smidigare kommunikation, och att dra maximal nytta av den investering företag gör i tjänster som hela tiden utvecklas i en prenumerationsmodell är a och o. Med Storyals ges användarna möjligheterna att lära hur de bäst nyttjar digitala verktyg i sitt dagliga arbete”, säger Gabriel Yttermalm, Global Partner Manager Microsoft på Telia Company.

Läs om Storyals på Telias webbplats:  
Storyals med Telia – Telia.se Företag 

– Vi är otroligt stolta och glada över partnerskapet med Telia och ser fram emot att kunna hjälpa fler organisationer öka den digitala kompetensen”, säger Ulrika Hedlund, VD och grundare av Storyals.